Geen producten (0)

PRIVACYVERKLARING


Deze privacyverklaring is van toepassing op alle privacygevoelige informatie die je aan T30 Grafisch Ontwerp verstrekt. T30 Grafisch Ontwerp zal niks geks met deze informatie doen en zeker niet verkopen aan derden.

T30 Grafisch Ontwerp is er verantwoordelijk voor dat er op een behoorlijke en zorgvuldige manier met je persoonsgegevens wordt omgegaan. Maar Je dient je ervan bewust te zijn dat T30 Grafisch Ontwerp niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van derden.

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke gegevens worden bewaard en voor welke doeleinden ze worden gebruikt.


PERSOONSGEGEVENS

T30 Grafisch Ontwerp bewaard je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van haar diensten, een bestelling plaatst in de webshop en/of omdat je deze gegevens zelf verstrekt.

Diensten ontwerpbureau:
Wanneer je een e-mail of andere berichten naar T30 Grafisch Ontwerp verstuurd, is het mogelijk dat die berichten bewaard worden. Soms vraag ik naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk om je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden.

Bestelling plaatsen in de webshop:
Bij het plaatsen van een bestelling in de webshop worden de volgende gegevens opgeslagen: voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, bankgegevens en overige persoonsgegevens die je invult wanneer je een profiel aanmaakt bij de webshop. Natuurlijk gaat T30 Grafisch Ontwerp vertrouwelijk met deze persoonsgegevens om.


Automatisch verzamelde gegevens:
Gegevens die automatisch worden verzameld door de websites van T30 Grafisch Ontwerp worden verwerkt met het doel de dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld je IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.


DOEL

T30 Grafisch Ontwerp is een ontwerpbureau (eenmanszaak) gespecialiseerd in het maken van allerlei soorten visuele communicatie. Om jou hiermee goed van dienst te kunnen zijn, heeft T30 Grafisch Ontwerp enkele persoonsgegevens nodig. Daarnaast moet T30 Grafisch Ontwerp ook voldoen aan de wettelijke verplichting vanuit de Belastingwet.

Ontwerpbureau:
Bij T30 Grafisch Ontwerp is het mogelijk om van alles te laten ontwerpen. Wanneer je iets door T30 Grafisch Ontwerp laat ontwerpen, kan het zijn dat er persoonlijke gegevens nodig zijn om deze opdracht goed uit te kunnen voeren. T30 Grafisch Ontwerp vraagt alleen om de persoonlijke gegevens die relevant zijn voor het uitvoeren van de ontwerpopdracht.


Webshop:
Als tak van deze onderneming heeft T30 Grafisch Ontwerp eind 2019 ook een webshop geopend (www.shop-t30.nl). In deze webshop worden kaartjes en cadeautjes verkocht. Bij het plaatsen van een bestelling in de webshop, heeft T30 Grafisch Ontwerp je persoonlijke gegevens nodig. Anders kunnen de producten niet naar het juiste adres worden verzonden of contact met je worden opgenomen over de bestelling.

 

BEWAARTERMIJNEN

T30 Grafisch Ontwerp bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Daarna worden je gegevens nog maximaal twee jaar bewaard. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist. Zo moeten bepaalde persoonsgegevens die voor fiscale doeleinden worden verwerkt verplicht 7 jaar worden bewaard.

 

DERDEN

T30 Grafisch Ontwerp verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in opdracht van mij, sluit ik een verwerkingsovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens

 

ANDERE PARTIJEN


Antagonist:
De algemene website (www.t30.nl) en mailserver van T30 Grafisch Ontwerp worden gehost bij Antagonist. Als je contact opneemt via het contactformulier of een e-mail stuurt, worden deze berichten opgeslagen op de servers van Antagonist.


Shoppagina:
De webshop (www.shop-t30.nl) van T30 Grafisch Ontwerp wordt gehost door Shoppagina.nl. Persoonsgegevens die je ten behoeve van mijn dienstverlening aan mij beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Shoppagina heeft toegang tot je gegevens om mij (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Shoppagina maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot je gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.


Betalingssysteem webshop: Mollie
Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in de webshop van T30 Grafisch Ontwerp wordt gebruik gemaakt van het platform van Mollie. Mollie verwerkt je naam, adres en woonplaatsgegevens en je betaalgegevens zoals je bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor je gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart je gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.


Verzending pakketen webshop: PostNL
Wanneer je een bestelling bij mij plaatst in de webshop en je hebt gekozen om je pakket te laten bezorgen, dan is het mijn taak om je pakket netjes te verzenden. Hierbij maak ik gebruik van de diensten van PostNL. Het is daarvoor noodzakelijk dat ik je naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL deel. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL je gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.


Boekhouding:
Verder is T30 Grafisch Ontwerp verplicht om een boekhouding bij te houden voor de belastingaangiftes. Dus wanneer je een factuur hebt ontvangen, zijn deze gegevens bekend bij mijn boekhouder.

 

COOKIES

De website van T30 Grafisch Ontwerp maakt gebruik van cookies om een betere gebruikerservaring aan te kunnen bieden. Een cookie is een klein bestandje dat door de website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

Cookies uitzetten:
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden.

 

SOCIAL MEDIA

T30 Grafisch Ontwerp maakt gebruik van verschillen social mediakanalen, namelijk: Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Ook deze social mediakanalen verzamelen informatie. Lees de privacyverklaring van de social media kanalen die gelinkt zijn met de websites van T30 Grafisch Ontwerp goed door om te weten wat zij met jouw persoonsgegevens doen. T30 Grafisch Ontwerp is namelijk niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van derden.

T30 Grafisch Ontwerp is trots op haar werk en wil dit graag kunnen laten zien in haar portfolio, op de website of op social media. Maar er zullen nooit zomaar beelden van jouw ontwerpen gedeeld worden. Dit gebeurd alleen wanneer jij daar expliciet toestemming voor hebt gegeven.

VERANDERINGEN

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

VEILIGHEID

T30 Grafisch Ontwerp neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Alle activiteiten op de website van T30 Grafisch Ontwerp vinden plaats via een beveiligde (SSL-) verbinding. Deze veilige verbinding kun je herkennen aan het groene slotje voor de URL in de adresbalk van de browser.

JOUW RECHTEN

Je hebt het recht om de opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, te laten verwijderen, te laten transporteren naar een ander bedrijf die jouw gegevens nodig heeft en om bezwaar te maken tegen het opslaan van de gegevens. Wanneer jij gebruik wilt maken van één van deze rechten die hiervoor genoemd zijn, stuur dan een e-mail naar: info@t30.nl.

 

VRAGEN OF KLACHTEN

Ben je niet tevreden over de manier waarop T30 Grafisch Ontwerp jouw persoonsgegevens bewaard, stuur dan een e-mail naar: info@t30.nl. Dan help ik je graag verder. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Heb je nog vragen?
T30 Grafisch Ontwerp controleert regelmatig of ze aan deze privacyverklaring voldoet. Wanneer je nog vragen hebt over deze privacyverklaring kun je contact opnemen met:

T30 Grafisch Ontwerp

Westervoor 43
8316 CB Marknesse

T: 06-12974055
E: info@t30.nl

KvK: 55350364
Bank: NL33 RABO 0142676179


Websites:

(webshop) shop-t30.nl
(ontwerpbureau) www.t30.nl

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.